Apple u nadcházejících 11palcových a 13palcových modelů iPadu Pro spoléhá na různé dodavatele OLED displejů, přičemž Samsung vyrábí výhradně 11palcové displeje a LG vyrábí 13palcové displeje.



Společnost LG měla původně vyrábět také 11palcový OLED displej, ale v současné době obě společnosti vyrábějí pouze jeden typ OLED displeje. Počáteční výroba u obou dodavatelů začala minulý měsíc. Tato změna je způsobena mimo jiné také tím, že se oba dodavatelé stále vyrovnávají s požadavkem společnosti Apple na nové technologie. Říká se, že Apple usiluje o bezkonkurenční kvalitu obrazu a také o design, který snižuje tloušťku a hmotnost iPadu‌.

Podle korejské zprávy se situace může změnit po vyrobení počátečního množství v závislosti na kolísání produkčního výnosu a možných úpravách předpovědi poptávky společnosti Apple po nových modelech ‌‌iPad‌u Pro‌. Odhad dodávek společnosti Apple na tento rok se údajně snížil na 8 milionů kusů, což je pokles z 10 milionů kusů, které byly pro rok 2024 sdíleny v loňském roce. Ve srovnání s LED nebo mini-LED přináší OLED hlubší černou a živější barvy.  ‌‌iPad Pro‌‌ by mohl být díky nové technologii displeje mnohem tenčí než současné verze.