Pokud chcete sdílet to, co vidíte, když máte na sobě Apple Vision Pro, můžete celý pohled zachytit jako obrázek nebo případně pořídit video. Pokračujte ve čtení, abyste zjistili, jak na to.



Vision Pro obsahuje funkci, která vám umožní zachytit statický snímek celého vašeho zorného pole, který se uloží jako soubor obrázku, což usnadňuje sdílení. Funguje to podobně, jako když pořizujete snímky obrazovky na iPhonu a Apple Watch. Kromě Vision Pro je zahrnuto vše, co vidíte, včetně vaší místnosti, aktivních prostředí a všech aplikací, které používáte.

Jak pořídit snímek obrazovky na Apple Vision Pro

Zde jsou dvě různé metody, které můžete použít k zachycení snímku vašeho pohledu na ‌Apple Vision Pro‌.

  • Stiskněte současně digitální korunku a horní tlačítko.
  • Řekněte: „Siri, take a screenshot.“

Když pořídíte snímek, automaticky se uloží do Fotek. Pamatujte, že při zadávání hesla nebo přístupového kódu je váš pohled zakrytý.

Jak zaznamenat svůj pohled na Apple Vision Pro

  • Podívejte se nahoru a klepněte na šipku směřující dolů v horní části vašeho pohledu.
  • Klepněte na tlačítko Ovládací centrum (ikona tvořená dvěma horizontálními přepínači).
  • Klepněte na tlačítko Záznam a záznam začne po skončení odpočítávání.
  • Chcete-li nahrávání zastavit, klepněte znovu na tlačítko Záznam nebo na červený stavový řádek v horní části zobrazení a poté klepněte na Zastavit.

Pokud v Ovládacím centru nevidíte tlačítko Nahrávání obrazovky, přejděte do NastaveníOvládací centrum, přidejte příslušný ovládací prvek a proveďte znovu výše uvedené kroky.