Společnost Cultured Code oficiálně vydala zcela novou verzi Things 3, oblíbeného softwaru pro správu osobních úloh, pro headset Vision Pro, který je dnes  k dispozici k zakoupení v USA.



Aplikace pro produktivitu, vyvinutá od základu jako plně funkční nativní aplikace pro visionOS, přináší známé rozhraní Things do virtuálního pracovního prostoru uživatele, což mu umožňuje otevřít více oken Things a uspořádat je kolem něj. Postranní panel lze skrýt a zaměřit se na jeden seznam nebo jej uživatelé mohou umístit vedle svých dalších aplikací, zatímco dělají věci. Jak byste očekávali u aplikace pro ‌visionOS‌, rozhraní Things lze procházet pomocí očí, rukou a hlasu.

Mezi dostupné funkce patří možnost vyhledávat v seznamech, přetahovat úkoly a diktovat poznámky. Aplikace také funguje s bezdrátovým připojením klávesnice, nabízí plnou podporu klávesnice a synchronizuje se s aplikací na Macu, iPadu, iPhonu a Apple Watch. Things 3 pro Vision je ode dneška k dispozici ke stažení z obchodu ‌visionOS‌ App Store. Aplikace podporuje angličtinu, španělštinu, němčinu, francouzštinu, italštinu, ruštinu, japonštinu, čínštinu (zjednodušenou) a čínštinu (tradiční).