Nalezení dokonalé dokovací stanice s podporou MagSafe pro nabíjení vašeho iPhonu, Apple Watch a AirPods je často mnohem méně o technologii, která je součástí, a více o stylu dokovacího zařízení.



Dokovací stanice UGREEN, i když poskytuje dobrou technologii, je jedním z těch stanic, které se perfektně hodí do minimalistického prostředí. Dokovací stanice UGREEN vás upoutá svým moderním, pěkným vzhledem. Je vyrobena v ostré bílé barvě s lesklými chromovými akcenty a má leštěný povrch, který připomíná spoustu produktů Apple. Je stylovým doplňkem každého stolu nebo nočního stolku. Když nenabíjí žádné z vašich zařízení, okamžitě nepřitáhne pozornost. Dokovací stanice UGREEN nabízí podporu nabíjení pro iPhone při výkonu 15W, Apple Watch při výkonu 5W a AirPods při výkonu 5W.
Dokovací stanice slouží také jako všestranný stojan pro váš iPhone a Apple Watch, což vám umožní nastavit pozorovací úhel od 20 do 90 stupňů pro iPhone a 0 až 90 stupňů pro  Apple Watch. Tato funkce je ideální pro různé aktivity, včetně FaceTime, přehrávání videa nebo použití režimu StandBy.