Společnost Satechi ve čtvrtek představila svůj nový adaptér Multiport Adapter 8K s Ethernetem V3, který pomáhá přidat do vašeho MacBooku více portů prostřednictvím jediného zařízení.



Toto zařízení nabízí port 8K HDMI 2.1, průchozí nabíjení, Ethernet, čtyři porty USB-C a slot pro SD kartu UHS-II. Opravdu je to nejlepší centrum pro většinu uživatelů macOS a zařízení Windows. Satechi říká, že tento adaptér vám umožní vychutnat si displej s vysokým rozlišením 8K/30Hz na zařízeních kompatibilních s rozlišením 8K a zažít živé snímky a hlubší barevnou věrnost. Je také možné používat 4K/120Hz a 1080p/240Hz pro ty, kteří hledají snížené rozmazání pohybu.

Toto příslušenství podporuje nejnovější standard USB 3.2 Gen 2 a poskytuje rychlý přenos dat až 10 Gb/s ve třech portech, přičemž čtvrtý podporuje 5 Gbps. Ať už přenášíte velké soubory, streamujete obsah ve vysokém rozlišení nebo jednoduše připojujete více zařízení, USB-C Multiport Adapter pomáhá maximalizovat efektivitu s dvojnásobnou rychlostí oproti běžnému USB-A připojení. Satechi USBC-C Multiport Adapter 8K také pomáhá uživatelům rychle nabíjet jejich notebooky, protože může přijímat vstup 100 W a výstup až 85 W do hostitelského zařízení, což znamená, že může bez problémů nabíjet 16palcový MacBook Pro s čipem M3 Max.

Satechi říká, že Multiport Adapter dokáže nabít i ty nejnáročnější zařízení a funguje se všemi hlavními operačními systémy, včetně Windows 10/11, Google Chrome OS, macOS a iOS 17. Toto zařízení je perfektní v kombinaci s MacBooky, protože přichází v elegantním hliníkovém designu.