Nová powerbanka Ceba RAPI je přenosná, má porty USB-C i USB-A a sama se zcela dobije za pouhých dvanáct minut. Ceba RAPI využívá novou technologii k dobití vnitřní baterie s kapacitou 4 000 mAh z úplného vybití na plné nabití za pouhých 12 minut.



A 80 % nabití dosáhne za úžasných 8 minut. To je mnohem rychlejší než protokol USB Power Delivery, který Apple používá. RAPI můžete dobíjet prostřednictvím vestavěného vstupního portu USB-C s výkonem až 100 W. Tato powerbanka je schválena a je bezpečná pro cestování. Výstupní porty USB-C a USB-A RAPI využívají Power Delivery, takže můžete svůj iPhone rychle nabít a zároveň si užívat bezpečnostních funkcí, jako je ochrana proti přetížení, ochrana proti zkratu, řízení teploty a ochrana proti přepětí.

Powerbanka Ceba RAPI je vybavena jedním portem USB-C s výkonem 30W, což stačí k nabití vašeho iPhonu, iPadu nebo AirPods. Získáte také další port USB-A s výkonem 22,5 W. Powerbanka má kapacitu baterie 4000 mAh. Powerbanka RAPI je dostatečně lehká a kompaktní, aby se snadno vešla do kapes nebo tašek. Má také integrovaný LCD displej, který zobrazuje aktuální nabití baterie power banky.