Apple Vision Pro byl uveden na trh v USA v pátek a na YouTube již existuje několik videí, která zobrazují použití zařízení k práci, hraní her, pro zábavu za letu, sledování sportu a další. V dnešním článku se podíváme na tato videa.



Práce doma

Himels Tech předvedl použití Vision Pro doma pro práci, zábavu a další. Ve videu předvádí několik oken aplikace visionOS připíchnutých na jeho stole, v obývacím pokoji a v kuchyni. Vision Pro lze použít jako externí displej pro jakýkoli Mac kompatibilní s macOS Sonoma.

Hraní her

Wynnsanity testoval hraní na Vision Pro. Většina ovladačů, které jsou kompatibilní s iPhonem nebo iPadem, funguje také s Vision Pro, včetně bezdrátových ovladačů PlayStation a Xbox.

Cestování v letadle

Gravel vzala Vision Pro do letadla a použila headset jako virtuální obrazovku. Vision Pro je vybaven cestovním režimem, který se přizpůsobuje jedinečnému pohybu a prostředí, aby vám podle společnosti Apple poskytl „nejlepší zážitek z cestování v letadle“. Cestovní režim lze zapnout v Ovládacím centru. Apple říká, že Vision Pro by se neměl nosit během vzletu a přistání a během letu s turbulencemi. Apple také říká, že byste se neměli dívat z oken letadla, protože by to mohlo ovlivnit schopnost headsetu sledovat vaše okolí.

Sledování sportu

Brian Tong ve své vynikající recenzi Vision Pro minulý týden ukázal, jak vypadá aplikace NBA. S aplikací NBA a předplatným NBA League Pass můžete sledovat až pět basketbalových zápasů živě nebo na vyžádání najednou. Na první pohled můžete také zobrazit statistiky hráčů v reálném čase, skóre her a další informace.

Na veřejnosti

Casey Neistat měl na sobě Vision Pro v newyorském metru a na Times Square.