Gentler Streak, populární fitness a wellness aplikace, právě obdržela aktualizaci, která obsahuje podporu pro další jazyky, podpora pro iPad a nové rozhraní v aplikaci pro Apple Watch.



Verze 4.6 Gentler Streak je nyní plně přeložena do japonštiny, korejštiny, tradiční a zjednodušené čínštiny. Aktualizace přichází poté, co Gentler Streak loni přidal podporu pro francouzštinu, němčinu, italštinu, španělštinu a brazilskou portugalštinu. „Aplikaci jste dosud mohli používat v angličtině, němčině, italštině, brazilsko-portugalštině, španělštině a francouzštině. Nyní budou moci aplikaci bez námahy používat ve svém jazyce také uživatelé mluvící japonsky, korejsky, tradiční a zjednodušenou čínštinou,“ řekla spoluzakladatelka Gentler Streak Katarina Lotrič pro 9to5Mac.

Lotrič poděkovala uživatelům beta verze aplikace, kteří byli klíčoví při poskytování zpětné vazby k překladům do nových jazyků. „Prostřednictvím tohoto procesu, měsíce testování, byly všechny čtyři skupiny extrémně důležité, protože okamžitě poskytovaly zpětnou vazbu, navrhovaly vylepšené formulace a poukazovaly na věci, které jsme přehlédli,“ dodala. Gentler Streak také obdržel velkou aktualizaci s podporou iPadu a novým rozhraním pro Apple Watch. Gentler Streak si můžete zdarma stáhnout z App Store, ale některé funkce vyžadují předplatné nebo doživotní licenci.