Vedle nových sluchátek Beats Solo 4 značka Beats společnosti Apple představila také nová sluchátka Beats Solo Buds. Beats Solo Buds poskytují 18 hodin výdrže baterie a jsou dodávány v nejmenším pouzdře, jaké kdy bylo pro sluchátka Beats navrženo.



Beats Solo Buds se vyznačují vlastní akustickou architekturou a ergonomickým designem se čtyřmi možnostmi velikosti ušních koncovek pro přesné uchycení. Beats Solo Buds neobsahují žádné aktivní potlačení hluku, ale nabízejí pasivní izolaci hluku pro zlepšení kvality zvuku. Vlastní design mikrofonu spárovaný s pokročilým algoritmem učení šumu pomáhá zajistit lepší kvalitu hovoru.

Pokud jde o výdrž baterie, sluchátka Beats Solo Buds nabízejí až 18 hodin přehrávání přímo v samotných sluchátkách bez nutnosti dobíjení, což je jednoduše nejdelší výdrž baterie ze všech sluchátek Beats. Když se baterie vybije, budete muset najít zdroj energie, protože sluchátka nelze dobít pomocí pouzdra. To pomáhá zajistit nejen nízkou cenu, ale také umožňuje, aby pouzdro bylo o 40 % menší než pouzdro na Beats Studio Buds+.

Díky až 18hodinové výdrži baterie v sluchátkách bude většina uživatelů moci pracovat několik dní, aniž by museli sluchátka Beats Solo Buds vůbec dobíjet. Když však nastane ten čas, stačí připojit zdroj napájení k portu USB-C na pouzdře a tímto zdrojem energie může být i iPhone 15. Funkce Fast Fuel poskytuje hodinu přehrávání za pouhých pět minut nabíjení.

Stejně jako většina ostatních sluchátek a sluchátek Beats, i Solo Buds obsahují vlastní čip Beats, který umožňuje podporu párování jedním dotykem, automatické nastavení napříč zařízeními a podporou pro Apple Find My a Android ‌Find My‌ Device. Tlačítko „b“ na sluchátkách lze nakonfigurovat pro různé funkce, včetně ovládání hudby a telefonních hovorů, aktivace hlasového asistenta a ovládání hlasitosti. Sluchátka Beats Solo Buds zakoupíte za 2 390 Kč.