Apple vydal třetí beta verzi macOS 15 Sequoia pro vývojáře pro účely testování, přičemž software přichází dva týdny po vydání druhé beta verze, která přidala podporu zrcadlení iPhonu.



macOS Sequoia obsahuje ‌podporu pro funkci zrcadlení iPhonu, která vám umožňuje ovládat zamčený ‌iPhone‌ z vašeho Macu. Můžete otevírat a používat aplikace pro ‌iPhone‌, pracovat s oznámeními a přetahovat soubory mezi ‌iPhonem‌ a Macem a naopak. K dispozici je nová aplikace Hesla pro správu hesel, Safari dokáže shrnout webové stránky a zobrazit klíčové informace a aplikace Poznámky obsahuje podporu pro živý zvukový přepis a matematické rovnice.

Všechny funkce Apple Intelligence přicházející do iOS 18 budou k dispozici také v ‌macOS Sequoia‌, ale Apple je plánuje přidat až později v procesu testování. Apple Intelligence obsahuje nástroje pro psaní pro úpravy, korektury a shrnutí textu v aplikacích a další. Vlastní emoji nebo „Genmoji“ lze vytvořit pro jakoukoli situaci a používat je stejně jako emoji a Siri je mnohem chytřejší. ‌Siri‌ bude moci dělat více v aplikacích a bude lépe rozumět požadavkům, zejména těm, které se týkají obsahu na obrazovce.

macOS Sequoia:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru