Apple vydal třetí beta verzi visionOS 2 pro vývojáře, přičemž aktualizace přichází dva týdny po vydání druhé beta verzi. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak ji můžete nainstalovat na vaše zařízení.



Registrovaní vývojáři se mohou přihlásit k beta verzím tak, že na svém zařízení otevřou aplikaci Nastavení, přejdou do sekce Aktualizace softwaru, klepnou na možnost „Beta aktualizace“ a přepnou na Beta verze pro vývojáře. Upozorňujeme, že ke stažení a instalaci beta verze je vyžadováno Apple ID spojené s účtem vývojáře. ‌visionOS 2‌ je schopen převzít hloubkové informace z 2D fotografií a přeměnit je na 3D fotografie pomocí pokročilého strojového učení.

Apple říká, že tato funkce má přidat hloubku fotografiím, aby byly vzpomínky pohlcující. Režim cestování nyní obsahuje podporu pro vlaky a uživatelské profily hosta jsou nyní uloženy po dobu 30 dnů, takže hosté nemusí provádět proces nastavení pokaždé, když headset vyzkouší. Vision Pro může také sloužit jako přijímač ‌AirPlay‌, takže obsah z iPhonu, iPadu nebo Macu lze sdílet do headsetu.