Popsali jsme mnoho příběhů lidí, kteří získali svá zařízení Apple zpět poté, co je ztratili na dny nebo dokonce měsíce v náročných situacích, a něco takového se stalo Jaredu Brickovi.



Po ztrátě Apple Watch v Karibiku před více než rokem pomohla funkce Find My Brickovi najít zpět své Apple Watch – a stále fungují. Brick svůj příběh vyprávěl ve videu, které zveřejnil na YouTube. Podle něj se to všechno stalo během cesty do Karibiku v červnu 2022 na oslavu narozenin jeho syna. Brick říká, že koupil nové Apple Watch pro sebe a svého syna, aby s ním jeho syn mohl kdykoli komunikovat, a to i bez telefonu v blízkosti.
Brick říká, že se chodil dvakrát denně potápět, aniž by si hodinky sundal ze zápěstí – Apple Watch jsou ostatně certifikovány jako voděodolné do hloubky až 50 metrů. Ale jednoho dne, po návratu z potápění, si Brick uvědomil, že Apple Watch nemá.

Poté použil aplikaci Najít k označení zařízení jako ztracené. Brick přiznává, že vždy snil o tom, že někdo najde Apple Watch a vrátí mu je, ačkoli nevěřil, že se to skutečně stane. Ale stalo se. V prosinci loňského roku dostal hlasovou zprávu od někoho z Karibiku, který tvrdil, že našel jeho Apple Watch. Zařízení stále fungovalo a díky Find My zobrazovalo zprávu s Brickovým telefonním číslem. Tato osoba poslala Apple Watch zpět jejich majiteli do Kalifornie, který potvrdil, že se jedná o jeho ztracené hodinky a že skutečně fungují.
„Úžasné, moc děkuji Jonathanovi v Karibiku, že je našel, kontaktoval mě, poslal mi je zpět a Apple za to, že vytvořil tak úžasnou technologii, která funguje,“ uvedl Brick poté, co dostal zpět své Apple Watch.