Gamma je k dispozici v App Store již od května díky nové změně zásad, které začaly povolovat emulátory her. Gamma je emulátor PlayStation 1 pro iPhone a iPad a nedávno obdržela řadu aktualizací, díky nimž je mnohem lepší.



V nejnovější aktualizaci přidal vývojář nové nastavení pro Enhanced Audio. V e-mailu pro The Verge vývojář píše, že zvuk byl vylepšen pomocí použití efektů. V poznámkách k vydání vývojář píše, že to zlepšuje zvukové efekty ve hrách. Gamma může nyní také emulovat adaptér PlayStation Multitap, což umožňuje, aby určité hry podporovaly až 4 hráče, nikoli jen 2. V dalších aktualizacích za poslední měsíc Gamma obdržela podporu pro výměnu disků, což hráčům umožňuje snadno přepínat mezi disky ve hrách s více částmi, aniž by se museli vracet do hlavní nabídky.

Emulátor nyní podporuje cheaty, což vám umožňuje upravovat nebo přeskakovat hru podle libosti. Kromě těchto změn jsou nyní k dispozici nové vzhledy ovladačů a knihovna her má krásný nový vzhled. Tato aktualizace také opravuje problém s určitými tituly a dává uživatelům přístup k ještě více hrám. Jako vždy Gamma neobsahuje žádné hry – je tedy na uživateli, aby si vybral vlastní ROM. Gamma je k dispozici zdarma v App Store pro iPhone a iPad se systémem iOS 15 nebo novějším, i když obsahuje reklamy. Reklamy lze odstranit jednorázovým nákupem.