Generální ředitel společnosti Apple Tim Cook používá Apple Vision Pro každý den, podle rozhovoru, který poskytl deníku The Sun, aby zdůraznil vydání zařízen ve Velké Británii. Cook uvedl, že používá Vision Pro ke sledování třetí série seriálu Ted Laso a dalšího obsahu Apple TV+.



Cook dále řekl, že se domnívá, že multitasking je na Vision Pro mnohem efektivnější díky podpoře více oken, která lze umístit do fyzického prostoru uživatele. „Je těžké to vysvětlit slovy,“ řekl Cook. „Je těžké to ukázat 2D způsobem, jaký to bude 3D zážitek.“ Cook zároveň věří, že je snadné používat headset s gesty, které fungují tak, jak funguje vaše mysl. Pokud umíte používat iPhone, můžete podle Cooka velmi snadno používat Vision Pro.

Podle Cooka někteří, kteří si Vision Pro mohli vyzkoušet, považují zážitek za emocionální, konkrétně v souvislosti s prohlížením prostorových fotografií a videí, které uživatelům umožňují znovu prožít vzpomínky. „Je zajímavé sledovat lidi, reakce, které mají,“ řekl. Cook dále uvedl, že Apple podal více než 5 000 patentů, než mohl být Vision Pro vydán. „Jsem tak hrdý na celek a vytrvalost týmu, protože jsme na tom pracovali několik let.“ Celý Cookův rozhovor si můžete přečíst na webu The Sun.