Herní emulátor Delta, který se stal hitem mezi nadšenci retro her, je nyní k dispozici také pro iPad. Herní emulátor Delta je kompatibilní s hrami, které se původně objevily na NES, SNES, N64, Nintendo DS, Game Boy a další.



Uživatelé mohou nyní plně využívat větší displej zařízení a hrát na celé obrazovce. K dispozici jsou nové vzhledy ovladačů navržené speciálně pro iPad a aplikace podporuje více oken ve Stage Manager a Split View, přičemž hry lze volitelně pozastavit při přepínání oken. Verze pro iPad také podporuje externí herní ovladače a vývojář Riley Testut říká, že emulované hry se hladce synchronizují, což hráčům umožňuje pokračovat ve hře tam, kde přestali.

Testut říká, že potřeba souborů BIOSu byla nyní odstraněna, což zjednodušuje proces nastavení. Uživatelé by si také měli všimnout značného zlepšení výkonu her DS. Aktualizace zavádí různá gesta tlačítek nabídky, která poskytuje intuitivnější možnosti navigace. Byla také přidána experimentální funkce „Reverse Controller Skin Screens“, která uživatelům umožňuje přepínat obrazovky vzhledu ovladače za běhu, což nabízí větší přizpůsobení a flexibilitu během hraní.