Společnost Lutron zabývající se produkty pro chytrou domácnost dnes oznámila několik nových doplňků do své řady produktů Caséta, které rozšiřují řadu možností osvětlení dostupných spotřebitelům.



Pro profesionální uživatele je nyní k dispozici inteligentní stmívač Diva s technologií ELV+, který nabízí chytré ovládání pro doplňky, jako je osvětlení pod skříněmi a další. Stmívač pracuje se zařízeními ELV a téměř se všemi typy světel, jako je LED, MLV, žárovka a halogen. Diva používá fázově volitelné stmívání, které umožňuje stmívání napříč řadou typů. Inteligentní stmívač Diva s ELV+ je k dispozici v bílé, slonové kosti, světle mandlové, černé, hnědé a šedé barvě, aby ladil s ostatními vypínači a zásuvkami v domácnosti.

Lutron také představuje nové barevné možnosti pro ovladač Pico Paddle Remote, který byl dříve k dispozici pouze v bílé barvě. Pico Paddle Remote je nyní k dispozici v bílé, slonovinové, světle mandlové, černé, hnědé a šedé barvě, podobně jako ostatní příslušenství Caséta. Pico Paddle Remote dokáže ovládat chytré vypínače a stmívače Caséta a inteligentní stínidla a ventilátory Serena, čímž přidává další možnosti ovládání světel a produktů chytré domácnosti. Dálkové ovladače Pico Paddle Remote mají 10letou životnost baterie a k provozu nevyžadují rozbočovač, aplikaci ani Wi-Fi.