Pokud máte staré Apple Watch a nejste si jisti, co s nimi dělat, řešením může být nový produkt s názvem TinyPod. TinyPod je silikonové pouzdro s vestavěným rolovacím kolečkem, které ukrývá Apple Watch.



Když jsou Apple Watch umístěny uvnitř TinyPodu, lze klikací kolečko na pouzdře použít k procházení rozhraním Apple Watch. Funkce funguje prostřednictvím pečlivě umístěných komponentů, které mají přímý kontakt s digitální korunkou na Apple Watch. Webové stránky TinyPod navrhují, že Apple Watch s mobilním připojením by mohly být používána jako miniaturní telefon, aniž by bylo nutné nosit iPhone. Pouzdro ponechává zadní stranu Apple Watch odkrytou, ale stojí za zmínku, že skutečně používat Apple Watch tímto způsobem by bylo nepohodlné, protože k ověření využívá kontakt s pokožkou. Pokud by byl TinyPod schovaný v kapse, Apple Watch by bylo nutné při každém použití odemknout přístupovým kódem, protože neexistuje Face ID ani Touch ID.

Alternativou by bylo nechat hodinky odemčené bez přístupového kódu, ale to není nijak zvlášť bezpečné. Používání TinyPodu vyžaduje vypnutí detekce zápěstí, což je funkce, která odemyká Apple Watch kontaktem s pokožkou. S odkrytou zadní stranou lze Apple Watch nabít pomocí standardního nabíjecího puku. TinyPod je k dispozici ve velikostech 40/41 mm, 44/45 mm a 49 mm, aby vyhovoval všem modelům Apple Watch. Tvůrci jej představili na začátku tohoto roku, ale zařízení je již nyní možné zakoupit. Lze jej objednat z webu TinyPod.