Apple oznámil tři nové hry, které budou přidány do Apple Arcade příští měsíc, včetně oceňované hry Vampire Survivors+, arkádové hry Temple Run: Legends a logické hry Castle Crumble pro Vision Pro, která bude k dispozici 29. srpna.



Vampire Survivors+ a Temple Run: Legends budou k dispozici 1. srpna. Více podrobností naleznete v tiskové zprávě Apple Newsroom.

Vampire Survivors+ pro iPhone a iPad:

Zatímco hráči bojují o své životy v prostředí hry Vampire Survivors+ prolezlé ďábly, rozpoutá se zcela nový svět hrůzy. Od soumraku do úsvitu jim noční stvoření zkříží cestu a donutí je spoléhat se na dobrou vůli svých kolegů, kteří přežili, aby zvítězili. Zatímco česnek, kříž a kouzelná hůlka jsou užitečnými nástroji k poražení nepřátel, odpovědnost nakonec spočívá v jejich schopných rukou, když zkoušejí svou sílu proti těmto smrtícím tvorům na svých dotykových obrazovkách. Tato vícefázová hra má širokou škálu nastavení, včetně režimu pro více hráčů, kde až čtyři hráči mohou zabíjet nemrtvé na stejném zařízení připojením herních ovladačů a hrát spolu.

Temple Run: Legends pro iPhone, iPad, Mac a Apple TV:

Běhejte, plavte, skákejte a připojte se k legii hrdinů ve hře Temple Run: Legends. Kromě klasického režimu nekonečného běhu mohou hráči prozkoumat starověký Aperion s novými herními režimy, dynamickými výzvami a odměnami a více než 500 úrovněmi v příběhovém režimu. Hráči budou procházet zajímavými místy, potkají fascinující obyvatele a setkají se s jedinečnými, zcela novými postavami.

Castle Crumble, rozšíření na Apple Vision Pro:

Hráči se v této logické hře vydají na dobrodružství napříč různými královstvími a jedinečnými biomy, aby zničili nepřátelské hrady. Jedinečné ovládací prvky umožňují hráčům používat ruce k přesnému zacílení slabých míst hradů pomocí silných výbušnin, mystických kouzel a tajemných odemykatelných vylepšení.