Apple začátkem tohoto měsíce představil nová sluchátka Powerbeats Pro 2, která mají vyjít příští rok, a společnost MacRumors našla více informací o nových sluchátkách ukrytých v nejnovějších aktualizacích.



‌Powerbeats Pro‌ 2 budou schopny měřit srdeční frekvenci a odesílat informace do aplikace Zdraví na iPhonu. Abyste tuto funkci mohli použít, budete muset během cvičení nosit obě sluchátka. Budete také moci připojit sluchátka k vybavení tělocvičny a měřit srdeční frekvenci při používání stroje, jako je běžecký pás. Zdá se, že srdeční frekvence bude měřena pouze při zahájení cvičení v kompatibilní fitness aplikaci, ale tato funkce není nabízena v žádných jiných sluchátkách, které Apple nebo Beats vyrábí.

Sluchátka také budou obsahovat aktivní podporu potlačení hluku, prostorového zvuku a adaptivního zvuku. Na základě obrázků nalezených v softwaru budou ‌Powerbeats Pro‌ 2 dodávány v oranžové, fialové, černé a béžové barvě a budou mít odpovídající barevné nabíjecí pouzdra. Zatímco nová sluchátka vypadají podobně jako aktuální ‌Powerbeats Pro vypadá to, že jsou o něco menší. Společnost Beats zatím neuvedla konkrétní datum vydání nových bezdrátových sluchátek, ale jejich vydání je naplánováno na rok 2025.