I když už máme po Vánocích v dnešním článku se dozvíte, co si pro nás připravil Vodafone. A že toho není zrovna málo. Na své si přijdou příznivci sociálních sítí, filmů a hudby a i ti, kteří rádi chatují prostřednictvím různých komunikátorů.



Pokud se tedy chcete pochlubit fotkami, které jste o Vánocích vyfotili, můžete si aktivovat službu nazvanou Social Pass. Sdílet fotky budete moci prostřednictvím sítí jako Facebook, Twitter, Instagram nebo Pinterest. Tuto službu si nyní můžete užívat zdarma až do konce ledna. Poté vás bude stát 99 Kč za měsíc.

Pokud naopak rádi sledujete filmy, nebo videa na YouTube i pro vás Vodafone nabízí vhodnou službu. Jmenuje se Video Pass, po aktivaci můžete sledovat vaše oblíbená videa, filmy nebo seriály na YouTube, HBO GO, Netflixu a dalších aplikacích. Opět můžete tuto službu využívat do konce ledna zdarma. Poté vás bude stát 199 Kč za měsíc.

Jestliže rádi posloucháte hudbu, nebo chcete mít neustále při sobě vaše oblíbená rádia, můžete si aktivovat službu zvanou Music Pass. Služba zahrnuje neomezený poslech hudby díky aplikacím jako je Spotify, Apple Music, MusicJet, Evropa 2 a dalších. Tato služba stojí 99 Kč za měsíc.

A jako nakonec tu máme službu Chat Pass. Díky ní budete v kontaktu s přáteli úplně kdekoliv a to díky aplikacím WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram nebo Message+. Díky této službě můžete svým blízkým posílat videa nebo fotky a data se vám odečítat nebudou. Tato služba stojí 99 Kč. Je tedy jenom na vás jakou službu si vyberete.