Společnost Apple ve watchOS 4.3  konečně přidala podporu celé knihovny Apple Music. Nyní je tedy možné streamovat celou knihovnu Apple Music z vašeho Apple Watch do vašich sluchátek, jako jsou AirPods, bez potřeby iPhone.



Jak streamovat Apple Music na Apple Watch Series 3 bez vašeho iPhone

  • Ujistěte se, že je váš Apple Watch zcela odpojen od vašeho iPhone buď tím, že se dostanete mimo dosah Bluetooth, nebo zcela vypnete Bluetooth na svém iPhone. Chcete-li v zařízení iPhone zakázat Bluetooth, přejděte do NastaveníBluetooth → a vypněte Bluetooth.
  • Pokud jste předtím spárovali sluchátka s Apple Watch, nebo pokud používáte AirPods, které byly předtím spárovány s některým z vašich ostatních zařízení, jednoduše přejeďte prstem nahoru ze spodní části Apple Watch a vyvolejte ovládací centrum, přejděte dolů a klepněte na ikonu AirPlay a poté vyberte název sluchátek s funkcí Bluetooth. V opačném případě se přesuňte do nabídky NastaveníBluetooth v Apple Watch. Zkontrolujte, zda jsou vaše sluchátka zapnutá a zda jsou v režimu párování. Možná budete muset potvrdit nějaký kód předtím, než se spárují.
  • Jakmile jsou vaše sluchátka Bluetooth spárována, přejděte do aplikace Apple Music v Apple Watch, klepněte na položku Knihovna a vyberte svou hudbu. Odtud se začne streamovat hudba nezávisle na vašem iPhone. Na modelech Apple Watch, které podporují LTE, můžete dokonce streamovat rozhlasové stanice Apple Music jako například Beats 1.

Zdroj: 9to5mac.com