3D Tvrzené sklo na iPhone X, nebo také Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone X chrání kompletně celý povrch displeje. Zasahuje i da zaoblených částí, takže se nemusíte obávat jakéhokoliv poškození. Zásadní je ovšem výška a povrch na který iPhone spadne.



Proti čemu Tvrzené sklo displej iPhonu chrání?

Obecně Tvrzená skla jsou vyrobena aby ochránila povrch displeje proti pádu, poškrábání a oděrkám se kterými se můžete setkat při každodenním používání iPhonu. Žádné Tvrzené sklo není určitě nerozbitné. Úkolem Tvrzeného skla při pádu iPhonu na zem je zachránit displej. V některých případech se tak může stát, že při pádu dojde i k poškození Tvrzeného skla, přesto ale displej zůstane nepoškozen.

3D Tvrzené sklo na iPhone X pod které se nedostane prach

Malým nešvarem předchozího modelu 3D Tvrzeného skla na iPhone X bylo usazování prachu ve výřezu na proximity senzor, faceid a přední kameru. Po usazení prachu pak docházelo ke zhoršení používaných funkcí. Faceid hůře reagovalo na Váš displej, fotografie z přední kamery byly mlhavé a při telefonování si iPhone zhasínal jak se mu zachtělo. U nového modelu tohoto Tvrzeného skla je ovšem vše vyřešeno.

Tvrzené sklo nyní disponuje menším výřezem na sluchátko v horní části, aby nedocházelo k nadměrnému usazování prachu. Výřez na sluchátko je zároveň jediným výřezem, kterým 3D Tvrzené sklo na iPhone X disponuje. Všechny ostatní výřezy oproti původní verzi 3D Tvrzeného skla na iPhone byly odstraněny. Nyní je celé Tvrzené sklo z větší části pokryto průhlednou vrstvou. Pouze po okraji je černý rámeček, stejně jako u displeje samotného.

Jak správně 3D Tvrzené sklo na iPhone X nalepit?

Aplikace 3D Tvrzeného skla na iPhone X není vůbec náročná a zvládně ji opravdu každý z pohodlí svého domova či práce. K dispozici Vám je manuál v českém jazyce, který naleznete jako součást každé krabičky s ochranným sklem. Nechybí ani dva čistící hadříky, kterými perfektně očistíte povrch displeje od mastnot a nečistot. Pokud byste si na aplikace Tvrzeného skla nevěřili, můžete se zastavit na kamenné prodejně a nechat si sklo ZDARMA aplikovat na Váš iPhone.

Prodejna se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5 – Kousek od stanice metra Anděl.

Pokud tedy sháníte Tvrzené sklo na iPhone X, které pokryje kompletně celý povrch displeje a Vy tak nebudete muset řešit, jak moc být na iPhone X opatrný, tak je 3D Tvrzené sklo na iPhone X PREMIUM tou ideální volbou.

Slevový kód na závěr pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz

Navíc je připravený speciální slevový kód pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz, díky kterému všichni čtenáři získají 20% slevu na celý nákup! Slevový kód AN20 – plastnost slevového kódu je omezena, nepropásněte tedy tuto jedinečkou šanci získat 3D Tvrzené sklo na iPhone X za bezkonkurenční cenu.

Uživatelé jablečných produktů, kteří nakoupí nad 500 korun se mohou těšit na dárek v podobě náhodně vybraného produktu z eshopu Tvrzenýsklo.cz – Na závěr jako bonus při nákupu nad 699 korun získáte DOPRAVU Českou poštou ZDARMA!

Prémiové 3D Tvrzené sklo můžete zakoupit již od 479 korun ZDE!

Tisková zpráva