Rádi si dopřejete nějaký dobrý drink nebo víno? Ceny především v Praze jsou poměrně vysoké a za takový drink zaplatíme nemalou částku. Aplikace Freely nabízí řešení.



Díky aplikaci Freely, která je česká a má krásný design, který je plně funkční a nepřeplácaný si můžete vychutnat drink v nejznámějších barech v Praze. Jedná se například o Hangar bar, Aloha bar, Postel, Champagnerii nebo Barcelounoc. Zatím jich je 21, ale v brzké době přibudou další nejen v Praze, ale také v Brně.

V každém z vybraných podniků je pro vás připravena nabídka skládající se ze tří možností a nalezneme zde nejen míchané drinky, ale také například víno nebo šneky po Burgundsku. Také jste toho názoru, že posedět s přáteli nebo protancovat celou je skvělé a mít k tomu drink zdarma ještě lepší? Chcete, aby i vaši přátelé měli drink zdarma? Není nic jednoduššího, než jim zaslat referenční kód spolu s odkazem na stažení aplikace. Jakmile kamarád začne aplikaci používat, vy získáváte měsíční členství zdarma.

Co vše je tedy potřeba udělat, abyste si mohli užívat drinky zdarma? Nejprve je potřeba si aplikaci stáhnout z App Store. Poté se zaregistrujte, pokud máte referenční kód od kamaráda, zadejte jej. Jistě vás potěšíme i slevou pro prvních 99 předplatitelů tohoto skvělého projektu. Pro nejrychlejší je připraveno měsíční členství za pouhých 99,- Kč. Pro ostatní za 169,- Kč, což je cena jednoho drinku a vy jich za tuto cenu budete mít až 31!

Chcete si aplikaci nejdříve vyzkoušet? Máme pro vás skvělou zprávu! Po zaregistrování máte první drink zcela zdarma. Ještě dnes tedy můžete vyrazit s přáteli do některého ze skvělých barů v Praze a vychutnat si skvělý drink!

Dále si stačí vybrat bar, který chcete navštívit a zobrazit si nabídku. V aplikaci se nachází i praktická mapa, takže budete vědět, jak daleko od baru se nacházíte. Jakmile budete v blízkosti barmana, stačí aplikaci otevřít, zvolit drink a obrazovku ukázat barmanovi, to je celé a právě jste ušetřili za svůj drink. Věříme, že si s aplikací Freely vychutnáte mnoho drinků a užijete spoustu zábavy.

Aby vám neunikly žádné novinky, stačí sledovat Facebook aplikace Freely nebo Instagram.

‎Freely
‎Freely
Developer: Thinkeasy s.r.o
Price: Free
  • ‎Freely Screenshot
  • ‎Freely Screenshot
  • ‎Freely Screenshot