iPhony v letošním roce by mohly obsahovat aktualizované přední a zadní fotoaparáty, přepracované vnitřní uspořádání a Lightning porty, podle nových detailů Steva Hemmerstoffera (aka OnLeaks), který je sdílí s indickou stránkou ComparaRaja.



Během uplynulého týdne Hemmerstoffer ukázal dva možné prototypy iPhonu, na kterých Apple údajně pracuje. Dnes nabízí další informace o fotoaparátech, které můžeme očekávat v modelu se třemi objektivy, což by měl být nástupce iPhone XS Max. Jeden ze zadních fotoaparátů bude mít 10 megapixelů, zatímco druhý bude mít 14 megapixelů. Podrobnosti třetího jsou zatím neznámé. Právě teď iPhone XS a XS Max používají dva fotoaparáty s rozlišením 12 megapixelů. Zprávy, které sdílí Hemmerstoffer, tvrdí, že Apple se stále rozhoduje mezi horizontálním rozložením fotoaparátu nebo čtvercovým uspořádáním.

Systém TrueDepth údajně bude používat fotoaparát s rozlišením 10 megapixelů. Předcházející zprávy a koncepty naznačují, že systém TrueDepth bude využívat méně prostoru díky optimalizaci, což umožní společnosti Apple implementovat menší zářez. Novinkou bude také vnitřní uspořádání. Hemmerstoffer říká, že oba dva prototypy neobsahují porty USB-C. Všechny informace pocházejí z těchto dvou údajných prototypů, které jsou stále ve fázi EVT a dosud nebyly dokončeny, takže není jasné, zda jsou tyto informace přesné.

Zdroj: macrumors.com