Největší odkaz na AirPower byl smazán z webových stránek společnosti Apple, když iPhone XS nahradil iPhone X, ale stále existuje jeden odkaz na bezdrátovou nabíjecí podložku AirPower, který lze najít na Apple.com.



Na stránce, která nabízí repasovaný model Apple Watch Series 3 je zmínka o tom, že zařízení podporuje AirPower, následovaná poznámkou pod čarou. To je technicky pravdivá informace na základě původního popisu AirPower. Speciální bezdrátová nabíjecí podložka byla nastavena tak, aby bezdrátově nabíjela iPhone 8 a vyšší, Apple Watch Series 3 a vyšší a nové bezdrátové nabíjecí pouzdro AirPods. Poznámka pod čarou však uvádí: „k dispozici v roce 2018.“

Odkaz je jednoznačně na produktové stránce, která nedostává velkou pozornost, ale zatím je také jedním z mála míst, kde Apple stále odkazuje na AirPower. Odkaz je viditelný na webových stránkách společnosti Apple i v aplikaci Apple Store. Zatímco odstraněné odkazy na AirPower nevypadají příliš optimisticky, několik posledních zpráv je už optimistějších. Společnost ChargerLab se domnívá, že výroba již dnes začala a spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo předpovídá vydání někdy v 1. čtvrtletí roku 2019 – ačkoli tento tip vychází z informací z října.

Zdroj: 9to5mac.com