Apple Xinyi A13 v Tchaj-wanu se otevírá v sobotu 15. června a dnes společnost sdílela další podrobnosti o tom, co zákazníci mohou očekávat, když vstoupí do tohoto Apple Store.



Tento nový Apple Store se nachází v Taipei v rušném okrese Xinyi. Návštěvníci zde najdou obvyklou kombinaci produktů a služeb společnosti Apple, které nabízí mezi dvěma kamennými sloupy, a je zde také Genius Grove, kde zákazníci budou moci řešit technické dotazy. Můžete také sestoupit ze dvou mramorových schodišť, abyste prozkoumali podzemní prostor, kde se budou konat zasedání Today at Apple o umění a designu, fotografování, tvorbě videa, hudbě, kódování, vývoji aplikací a další.

Sousední nákupní centrum Xinyi A13 je stále ve výstavbě, ale očekává se, že bude otevřeno v září, což umožní návštěvníkům vstup do Apple Store v suterénu. Apple uvádí, že více než polovina ze 155 členů týmu v Apple Xinyi A13 pochází z Apple Store po celém regionu a hovoří více než 10 jazyky. Apple Xinyi A13 se otevírá sobotu v 10:00 hodin a Apple očekává velkou návštěvnost – téměř 4 miliony lidí již navštívilo první Apple Store v Tchaj-wanu, Apple Taipei 101 byl otevřen téměř před dvěma lety.