Poprvé za několik týdnů Apple znovu naskladnil repasovaný iPhone 12 mini, jen několik dní předtím, než se očekává, že prodej tohoto modelu bude ukončen. Očekává se, že Apple představí 6,1palcový iPhone 14, 6,1palcový iPhone 14 Pro, 6,7palcový iPhone 14 Max a 6,7palcový iPhone 14 Pro Max.



5,4palcový iPhone 12 mini byl původně představen v roce 2020 a byl velmi oblíbený pro svou kompaktní velikost, poté byl představen iPhone 13 mini. Apple stále prodává oba modely, ale i přes jasnou popularitu menších zařízení Apple usoudil, že tento model není dostatečně populární na to, aby byl vydán i letos. Apple začal prodávat repasovaný ‌iPhone 12 mini‌ v červenci tohoto roku – celých 21 měsíců poté, co byl představen. iPhone 12 mini obsahuje stejnou sadu funkcí jako ‌iPhone 12‌, jen s kompaktnějším designem, 5,4palcovým displejem a 15hodinovou výdrží baterie při přehrávání videa, zatímco ‌iPhone 13‌ mini nabízí vylepšení ve smyslu jasnějšího displeje, menšího zářezu, vylepšení výkonu a nových softwarových funkcí fotoaparátu.

Repasované iPhony jsou odemčené a bez SIM karty. Všechny repasované iPhony jsou dodávány s novou baterií, novým obalem a novou bílou krabicí, která obsahuje všechny manuály a kabel USB-C to Lightning. Na všechny repasované iPhony se vztahuje standardní jednoletá záruka společnosti Apple. Apple říká, že jeho repasované iPhony jsou důkladně testovány a vyčištěny a jsou prakticky k nerozeznání od zbrusu nových iPhonů. Jedním z jediných větších rozdílů oproti novému iPhonu je to, že je dodáván v jednodušší krabici.