Apple dnes přidal iPhone X, HomePod první generace a AirPods první generace na seznam neprodávaných produktů. Produkty jsou považovány za neprodávané, když je Apple přestal prodávat před více než pěti a méně než sedmi lety.



Apple a autorizovaní poskytovatelé oprav i nadále nabízejí opravy těchto produktů po dobu až dvou let, v závislosti na dostupnosti dílů. ‌iPhone‌ X, oznámený 12. září 2017 a uvedený na trh 3. listopadu 2017, představoval významný skok vpřed v designu a sadě funkcí. U příležitosti 10. výročí ‌iPhonu‌ představil několik významných změn, jako je odstranění tlačítka Home Button, což umožnilo 5,8palcový Super Retina OLED displej od okraje k okraji. Face ID nahradil Touch ID pro autentizaci, využívající kamerový systém TrueDepth v „zářezu“, který také umožňoval Animoji. ‌iPhone‌ X obsahoval A11 Bionic s Neural Engine pro vylepšené schopnosti strojového učení, a poprvé podporoval bezdrátové nabíjení.

Původní ‌HomePod‌ byl oznámen 5. června 2017 na WWDC a vydán 9. února 2018. Vyznačoval se zakázkově navrženým basovým reproduktorem a řadou sedmi výškových reproduktorů s tvarováním paprsku. ‌HomePod‌ obsahoval čip Apple A8, umožňujícím akustické modelování v reálném čase, tvarování zvukového paprsku a vícekanálové potlačení ozvěny. Siri umožňovala uživatelům ovládat přehrávání hudby, spravovat zařízení pro chytrou domácnost a přistupovat k informacím a službám prostřednictvím hlasových příkazů. Apple oznámil originální AirPods 7. září 2016 a oficiálně je vydal 13. prosince 2016 . Bezdrátová sluchátka byla průlomová díky jejich bezproblémové integraci s ekosystémem společnosti Apple, kterou usnadnil speciálně navržený čip W1. Čip umožnil snadné spárování se zařízeními Apple, dlouhou výdrž baterie a efektivní bezdrátové připojení.