Eddy Cue, senior viceprezident pro služby Applu, nedělá tolik rozhovorů jako někteří jeho kolegové z vedení Applu. Tento týden však Cue poskytl rozhovor pro YouTube kanál SuperSaf, aby promluvil o řadě služeb společnosti Apple, jeho oblíbených produktech a další.



V rozhovoru Cue podrobně popisuje produkty Apple, které používá každý den, a jeho odpovědi vás pravděpodobně nepřekvapí. Cue říká, že používá iPhone 15 Pro Max, 13palcový iPad Pro, 15palcový MacBook Air, Mac Studio a (možná nejpřekvapivější) nové sluchátka Beats Solo Buds. Cue říká, že 13palcový iPad Pro je pravděpodobně zařízení, které používá nejčastěji, podobně jako CEO společnosti Apple Tim Cook. Cue vysvětlil, proč by se měl někdo rozhodnout používat Apple Music před něčím, jako je Spotify:
„Obě služby mají téměř stejné písničky, takže tam nejsou žádné rozdíly, ale to neznamená, že nemůžete inovovat a že nemůžete dělat víc.“

„Když se podíváte na posledních pár let, tak jsme inovovali kvalitu hudby. V historii hudby skutečně existovaly dva formáty, mono a stereo. Nyní, s naším prostorovým zvukem, je to poprvé, co si nasadíte AirPods a hudba zní, jako byste seděli na pódiu s kapelou. Jedna z věcí, o kterých jsme věděli, že je děláme špatně, byla klasická hudba v Apple Music. Takže jsme se rozhodli, že pokud máte rádi klasiku, měli bychom vám poskytnout stejný druh zážitků. Tak jsme vytvořili aplikaci Apple Classical. Jsem neuvěřitelně hrdý na tým, protože stále přemýšlíme o nových nápadech, které zlepšují službu pro naše zákazníky a posluchače, a myslím, že je toho ještě hodně.“ Na celé video se můžete podívat níže.