Společnost Nomad představila nový 65W AC napájecí adaptér Apple Watch Edition. Adaptér je ideální na cesty, obsahuje dva porty USB-C a nabíjecí puk pro pohodlné nabíjení Apple Watch.



Stejně jako většina moderních nabíječek, 65W napájecí adaptér Nomad využívá technologii Gallium Nitride (GaN), takže je kompaktní. Je o něco tlustší než nabíječky Apple, ale je mnohem menší než srovnatelná 61W nabíječka od Applu a celkově je přenosnější. Hroty se sklopí, když se nabíječka nepoužívá, což zvyšuje přenosnost. Dva porty USB-C nabízejí celkový výkon až 65 W, takže pokud je používán pouze jeden, získáte plných 65 W. Pokud se používají dva, horní port může nabíjet zařízení výkonem 45 W a spodní port může nabíjet zařízení výkonem 20 W. Nahoře je nabíjecí puk Apple Watch a podporuje rychlé nabíjení pro nabíjení nejnovějších modelů Apple Watch maximální rychlostí.

Stačí jej zapojit do zásuvky a horní část může nabíjet Apple Watch (nebo AirPods) pomocí magnetického nabíjecího puku, zatímco dva porty USB-C mohou nabíjet MacBook, iPhone, iPad, AirPods nebo jiné zařízení, které se nabíjí přes USB-C. Při maximálním výkonu 65 W nedosáhnete nejlepší rychlosti nabíjení pro 16palcový MacBook Pro, ale stačí to pro pomalejší nabíjení a dost pro ‌iPhone‌, ‌iPad‌ nebo menší MacBook. Napájecí adaptér funguje nejlépe v zásuvce, kde je nabíjecí puk Apple Watch v horní části zařízení, ale lze jej použít se stolními nabíječkami, kde je nabíjecí puk na straně kvůli magnetickému uchycení.

Díky krátkým kabelům je to užitečná cestovní nabíječka. Je kompaktnější než mnoho jiných možností cestovního nabíjení a dokáže rychle nabít ‌iPhone‌, ‌iPad‌ a Apple Watch, což neplatí o nabíječkách MagSafe na cesty. Je také všestranný, protože dva porty mohou nabíjet další zařízení, jako jsou telefony Samsung a kapesní herní konzole. 65W AC napájecí adaptér Nomad Apple Watch Edition lze zakoupit na webu Nomad.