Luxusní francouzská módní značka Balenciaga a prémiová německá značka zavazadel Rimowa spustily aplikace pro Apple Vision Pro. Balenciaga nyní představila první verzi své aplikace, která je navržena tak, aby uživatelům poskytla pohlcující pohled na její módní přehlídky a kolekce.



Aplikace nabízí exkluzivní pohledy z dronů a stereoskopické záběry přehlídky Balenciaga jaro/léto 2025, která se konala 30. května v Šanghaji. Uživatelé mají také přístup k interaktivnímu lookbooku a obsahu minulých kolekcí, což jim umožní prozkoumat módu ve virtuálním prostředí. Aplikace Rimowa pro Apple Vision Pro nabízí pohlcující a interaktivní zážitek, který uživatelům umožňuje detailně prozkoumat ikonické kufry značky.

Tato aplikace poskytuje 3D modely produktů Rimowa s vysokým rozlišením a umožňuje uživatelům prozkoumat řemeslné zpracování a design také z různých úhlů a obsahuje funkce, jako jsou virtuální vyzkoušení, kde uživatelé mohou vidět, jak různé modely kufrů vypadají a fungují ve virtuálním prostoru. Aplikace navíc nabízí virtuální předváděcí místnost, která uživatelům umožňuje přizpůsobit si zavazadla různými barvami a doplňky a prohlížet si změny v reálném čase.