Očekává se, že dodavatel společnosti Apple LG Display bude sekundárním dodavatelem OLED displejů, které budou součástí iPhonu SE čtvrté generace, který bude vydán příští rok, uvádí The Elec.



Říká se, že ‌iPhone SE‌ čtvrté generace má design podobný iPhonu 14 s OLED displejem, Face ID místo Touch ID, USB-C portem, tlačítkem Akce a designu bez tlačítka Home Button. Očekává se, že displej zařízení naroste z 4,7 palce na 6,06 palce a poprvé použije OLED. BOE bude podle dnešní zprávy primárním dodavatelem OLED displejů, přičemž LG Display bude sekundárním dodavatelem. V předchozích letech byla jediným dodavatelem pro tento model společnost BOE.

Ceny displejů pro iPhone SE 4 jsou údajně mnohem nižší, než dodavatelé účtují za OLED displeje používané v modelech iPhone 15, protože displeje pro iPhone SE budou používat starší díly identické s těmi, které se používají v iPhone 13 a iPhone 14, takže dodavatelé nebudou muset provádět nové investice do výzkumu a vývoje. Předpokládá se, že dodavatelé se ucházeli o dodávky displejů minimálně od loňského srpna. Hromadná výroba zařízení údajně začne v říjnu tohoto roku, přičemž iPhone SE 4 by měl být vydán na jaře 2025.