Dnes jsme vás informovali, že končí společnost Jawbone na trhu s fitness náramky a zároveň společnost Apple stále zlevňuje své Apple Watch Series 1. Otázkou tedy je, jestli je na trhu stále místo pro fitness náramky, když se zdá, že chytré hodinky jsou lepší.



Fitness náramky společnosti Fitbit nepatří mezi ty levné, a zároveň rozdíl mezi cenou náramku a Apple Watch je na historickém minimu. To vyvolává otázku, jestli je lepší si koupit fitness náramek nebo rovnou Apple Watch, které jsou lepší a výkonnější. Hodinky Apple Watch při svém uvedení byly označovány za nejlepší fitness „náramek“, který přináší řadu funkcí.

Fitness náramek od Fitbit je mnohem menší, zatímco Apple Watch jsou docela velké a při cvičení mohou být na obtíž. Navíc se i Fitbit snaží proniknout na trh se smartwatch. Zdá se, že trh s fitness náramky je příliš malý a prodělečný. Z toho důvodu skončila i společnost Jawbone. A společnost Apple tak pomalu ztrácí konkurenci a zároveň přiláká i více uživatelů s klesající cenou Apple Watch.

Zdroj: 9to5mac.com