Fripito icon honza březinaČeský vývojář Honza Březina má hodně našlápnuto k úspěchu, vytvořil totiž aplikaci Fripito, která Vám ukáže zajímavá místa po celém světě a současně vám prozradí i přesné místo, kde byla fotka zaznamenána. Kromě toho vám poradí i s ubytováním tak, abyste mohli pořídit tyto krásné fotografie i vy.



Tento skvělý projekt je zatím umístěn na projektovém serveru indiegogo.com, kde ho můžete podpořit. Honza má za cíl nasbírat $60.000, to je v přepočtu cca 1,2 milionu korun. Zda se podaří složit od uživatelů tato částka se teprve uvidí, ale má velkou šanci. Honza chce tuto částku využít k vývoji aplikace, aby měla řeč hlavních jazyků, kromě toho projekt má už teď 5 fotografů po celém světě, kteří budou dodávat obsah. Zřejmě se dá očekávat velký nárust těchto externích fotografů.

Pokud nepodpoříte tento nadějný projekt penězi, podpořte ho alespoň formou lajku na facebookové stránce. V redakci se nám tento projekt velmi líbí, proto doufáme, že nakonec vše dobře dopadne a kromě světových jazyků nezapomene Honza i na češtinu. Pokud se požadovaná částka nevybere projekt Fripito to neohrozí, pouze budou omezeny jeho jazykové možnosti.