kbmbVčera se klienti, kteří používají aplikaci Mobilní banka od Komerční banky dočkali aktualizace. Aplikace změnila design, ale především přibyly nové funkce. Nyní například můžete povolit platby na internetu pomocí Vaší kreditní karty přes Mobilní banku. Aplikaci nový design prospěl, vše je laděno do modrošedého tónu.



Do aplikace se můžete přihlásit buďto klasicky pomocí hesla, nebo pomocí Touch ID, je to velmi rychlé a neriskujete, že někdo uvidí Vaše heslo.

IMG_1762

Po přihlášení se Vám zobrazí seznam účtů, které můžete spravovat.

IMG_1769

Po kliknutí na vybraný účet se zobrazí historie transakcí, zůstatek, číslo účtu, možnost QR platby, inkasa nebo trvalého příkazu. Mezi stránkami v aplikaci můžete přepínat pomocí dolní lišty. Jako další se zde nachází přehled karet. Zde si můžete nastavit limity pro Vaši platební kartu.

IMG_1770

IMG_1771Jako další se v liště nachází informace o Vaší domovské pobočce, jako jsou otevírací hodiny nebo Váš bankovní poradce. Můžete se nechat do pobočky i navigovat.

IMG_1772

Poté následují mapy a jako poslední v liště se nachází „Více“. Zde můžete například zaplatit fakturu za tarif u operátora nebo dobít kredit. Přečtete si zde také zprávy, které Vám Komerční banka zasílá.

IMG_1767