apple_watch_icon_concept_1xNový průzkum od NextWorth ukazuje, že by společnost Apple mohla prodat až 6 milionů kusů Apple Watch 2 do několika týdnů od představení. Zatím o tomto produktu samozřejmě nevíme nic oficiálního, očekává se ale, že o něm během představení nového modelu iPhonu uslyšíme více, než bychom možná potřebovali.



Další zajímavostí je také to, že by se Apple Watch 2 po zahájení prodeje mohlo do půl roku prodat více kusů, než kolik se prodalo jednotek původního modelu od jeho představení. Tyto závěry jsou postaveny na průzkumu NextWorth, kteří se ptali 540 současných majitelů fitness trackerů a chytrých hodinek.

Průzkum ukázal, že více než polovina dotázaných, kteří v současné době vlastní Apple Watch, bude přecházet na nový model. Další čtvrtina, která momentálně nevlastní žádné chytré hodinky si nějaké plánuje koupit do jednoho roku.

A co by vlastně měl nový model umět? Některé zdroje mluví o FaceTime kameře pro videohovory, novém chytrém řemínku, který by lépe snímal data a dalších vymoženostech. Největší změna by se ovšem měla týkat závislosti na iPhonu a Wi-Fi. Spousta lidí také očekává, že by nový model mohl být vodotěsný a ne jen vodě odolný.

Zdroj: appleworld.today