iphone 7 iconPředstavení iPhonu 7 nám už pomalu klepe na dveře a my v tuto chvíli máme už několik úniků, které nám říkají hned několik věcí o dalším modelu. Na to jsme se rozhodli podívat v tomto článku.



Spousta lidí stále neví, jak to bude s designem. Podle úniků nemá ani cenu počítat s revoluční změnou, nýbrž s pár malými. Jednou z nich je tak odstranění signálních pruhů na zadní částí krytu (na straně zůstanou). Další designovou změnou je i čočka fotoaparátu.

Čočka fotoaparátu ovšem skrývá i další tajemství. Podle posledních informací by měl Apple představit nakonec pouze dva velikostní modely a tedy vybavit duálním fotoaparátem větší iPhone 7 Plus – u 4,7″ iPhonu se se změnou nepočítá. V případě menšího modelu by ale měl přibýt i jeden reproduktor, který bude umístěný místo 3,5mm jacku – ten bude chybět u obou iPhonů.

Ven se dokonce dostaly i informace o ceně. Velkou změnu v tomto případě bude hrát úložiště, protože iPhone 7 nenabídne už směšných 16GB a jeho základem se stane dříve oblíbených 32GB. Ceny by tak pro USA mohly být následující:

  • iPhone 7 32GB: $ 649
  • iPhone 7 128gb: $ 749
  • iPhone 7 256GB: $ 849
  • iPhone 7 Plus 32GB: $ 749
  • iPhone 7 Plus 128 GB.: $ 849
  • iPhone 7 Plus 256GB: $ 949

V tuhle chvíli můžeme snad s jistotou říci, že se iPhonu dočkáme v září, jak už je u Applu tradicí. Pokud chcete ale datum přesnější, tak podle úniků by k představení mělo dojít někdy v druhém týdnu a samotné předobjednávky budou spuštěny 9. září. Do prodeje se iPhone 7 dostane 16. září.

iphone 7 náhled

Zdroj: bgr.com