imac mac icon applenovinkyPokud se vám nelíbí nabídka tapet a šetřičů obrazovky, které jsou k dispozici v operačním systému macOS, máme řešení. Aplikace uDesktop NEXT, kterou můžete zakoupit v Mac App Store za necelé 4 eura. Aplikace vám nabídne přístup k 35 kategoriím obrázků.



Všechny tapety jsou dostupné v 16 rozlišeních. Takže rozhodně není problém si něco zajímavého vybrat pro vaše zařízení. Kategorie obrázků zahrnují: 3D, Zvířata, Architekturu, Ptáky, Kalendáře, Auta, Kočky, Barvy, Květiny a další. Všechny obrázky si můžete nanečisto vyzkoušet, jak asi budou vypadat na vaší ploše.

Pokud vás nějaký obrázek zaujme, není žádný problém si jej uložit do zařízení. Obrázek stačí přetáhnout a je hotovo. Velice zajímavou funkcí je Surfboard. Jedná se o nabídku panoramatických snímků pro váš Mac. Asi nejlepší funkcí uDesktop jsou kalendáře, které si můžete stáhnout pro váš Mac. Sekce kalendářů je aktualizována každý měsíc, takže se nemůže stát, že by jste si stáhli nějaký starší pro vaše zařízení.

Aplikace uDesktop NEXT je velice užitečná a výborná pro lidi, kteří rádi mění vzhled svého zařízení. Za celou redakci rozhodně doporučujeme.

The app was not found in the store. :-(
Zdroj: appleworld.today