Office-Mobile-for-iOS-app-icon-smallNové aktualizace které mají přijít pro Office 365 mají mít integrovanou umělou inteligenci pro psaní a chytrého správce emailu.



Microsoft Word Researcher je nova služba která má za  úkol pomáhat uživatelům najít a prozkoumat podklady pro jejich práci. Dále má přinést možnost propojení Wordu s Microsoft Bing pro vyhledávání patřičného obsahu.
17682-15405-researcher-l
Tyto vylepšení jsou k dispozici ode dneška pro Windows uživatele. Pro iOS a macOS bude k dispozici v nejbližších dnech.

Rozšíření pro Microsoft Word Editor jsou již implementovány do Microsoft Office 365. Rozšíření využívá možnosti učení se spolu s týmem linguistů, pomoci tak uživateli zlepšení psaní díky identifikaci neznámých frází , duplicitních slov a příbuzných slov. Editor by měl být dostupný již brzy a to pro veškeré platformy Office 365-compatible devices.

Dále má pomáhat uživateli tak že zvýrazní ta slova a obsah , který je potřeba změnit a vysvětlí proč tomu tak je.

Dále je zde chytrý inbox pro emaily, který se dle uživatele učí třídit emaly do skupin podle důležitosti, obsahu a podobně.

Uživatelé mohou Office 365 Home začít využívat na cenu $100 za rok nebo $10 měsíčně pro pět uživatelů. Licence pro jednoho uživatele je $70 za rok nebo $7 měsíčně.

Otázkou pro nás je jak se Microsoft vypořádá s českou lokalizací.

office-365-iPad-pro-accessory

Zdroj: appleinsider.com