best-ios-84-cydia-jailbreak-tweaks-app-iphone-ipad-ipod-acapella-ii-amplifyInformaci že Pangu vydalo nový Jailbreak iOS9.3.3 a později vydalo konečně anglickou verzi jsme vám již přinesli. Dnes se podíváme na to co všechno potřebujete o novém Jailbreaku vědět.



Situace kolem Jailbreaku je s novým iOS 9.3.3 na dobré cestě a otevírá spoustu nových možností pro celou Jailbreak komunitu nejen pro vývojáře , ale také pro uživatele kteří již provedly upgrade svého iOS a touží po personalizaci a dalších aplikacích.

Další věcí je že je Jailbreak umí po nainstalování přes kabel rebootovat již z Home Screen po každém restartu. To znamená že nepřijdete po restartu o svoje tweaky a jediné co musíte restartovat je Cydia.

Jailbrake se také umí nainstalovat přes Safari, může za to partička jistých Jailbreake developerů, takže stačí navštívit jejich stránky a nainstalovat si Jailbreake bez nutnosti připojovat svůj iPhone k PC s windows. Upozorňuji že instalace není v angličtině! Zde je návod i s videm.

PC verze pro instalaci požaduje vaše Apple ID ale je doporučováno zadat ID fiktivní. Instalace přes Safari jej nevyžaduje.

Poněkud znepokojivý je fakt že s Jailbreakem si nainstalujete App Store třetích stran který je z dílny 25PP jenž je již delší dobou spojována s pirátstvím. To může otevřít vrátka pro malware, proto je moudré jej hned po dokončení Jailbreaku odinstalovat.

Pořád je trochu zabugovaný a nestabilní, nejvíce si stěžují majitelé iPadů Pro a iPodů šesté generace. A ne všechny tweaky ještě na této verzi fungují.

Pokud hledáte v Jailbreaku jistotu bude lepší si vybrat minulou verzi.

Zdroj: idownloadblog.com