Lemfo-LF07-Smart-Watch-Bluetooth-2-5D-ARC-HD-Screen-Support-SIM-Card-Wearable-Devices-SmartWatchApple Watch je jeden z nejvíce dostupných produktů, které firma Apple vyrobila. Mnoho lidí, ale i tak stále váhá zda si mají tento revoluční jablečný produkt koupit. V České republice nejlevnější chytré Apple hodinky zakoupíte za 9 500 Kč.



Tato částka není zrovna nejvyšší, ale ani nejnižší. Někteří lidé ani neví zda by chytré hodinky využili. Pokud si chcete vyzkoušet svět chytrých hodinek, vyplatí se zakoupit čínský klon Apple Watch za bezmála 1 500 Kč?

Lemfo hodinky vypadají přesně jako Apple Watch a mají také podobné funkce. Rozhodně, ale neočekávejte stejný výkon a kvalitní provedení jako jsme zvyklí u Apple Watch. Grafické uživatelské rozhraní hodinek se zasekávý a řemínky nejdou nijak měnit. Hodinky mají slot pro SIM kartu a velice nekvalitní reproduktory. Celkové provedení hodinek není vůbec špatné.

Pokud nejste rozhodnuti zda investovat do Apple Watch, rozhodně na vyzkoušení Lemfo hodinky nejsou špatná volba. V přiloženém videu se můžete podívat na Lemfo hodinky včetně funkcí, které nabízejí.

https://https://www.youtube.com/watch?v=CGHpUAmZNEs

Zdroj: cultofmac.com