Office microsoft word powerpoint excel for mac (1)Spousta studentů si v tyto dny užívá své poslední dny volno, protože v září opět naklusají za školní lavice. Proč si ale pobyt ve škole nezpříjemnit některými Apple produkty? A to teprve těmi, které ve škole určitě využijete? Podívejte se na menší seznam TOP produktů, které by vám ve škole neměly chybět!



MacBook

Základem každého studenta musí být nějaký laptot. Apple samozřejmě také svou řadu nabízí, přičemž snad nejlepší možnou a zároveň šikovně přenosnou volnou je nejnovější 12″ MacBook. Ten vám poslouží jak v lavici pro psaní poznámek, na koleji pro tvorbu projektů v Keynote, ale i ve vlaku při cestě do školy.

MacBook náhled gold

iPad

Velmi oblíbeným zařízení, po kterém sahá stále více a více studentů je bezpochyby i iPad. Ten vám za podstatně nižší peníze může nabídnout skoro stejně velký displej jako výše zmíněný MacBook a ani funkce se zde tolik lišit nebudou. Na poznámky či tvorbu jednodušších projektů je tato jablečná placička to nejlepší.

ipad-pro-201603-gallery3

Přenosný pevný disk LaCie 2TB

Přenosný pevný disk LaCie Porsche Design USB-C, spojující vyspělé funkce s ikonickým minimalistickým designem, vám umožní přenášet soubory z Macu rychlostí až 5 Gb/s. Stačí jednoduše přetáhnout své filmy, fotky, hudbu nebo data a máte je uložené. Přiložený USB-C/USB-A kabel navíc zajišťuje kompatibilitu s Macy a PC s portem USB 3.0.

úložiště

Microsoft Office 365 pro jednotlivce

Office 365 coby ideální řešení pro 1 PC nebo Mac a 1 iPad umožňuje pracovat prakticky kdekoli a na všech vašich zařízeních. Zahrnuje taky veškeré aktualizace, takže budete vždycky pracovat s nejnovějšími verzemi aplikací. Ať už tedy potřebujete Word, Excel, PowerPoint, OneNote či jiné aplikace – zde najdete vše.

Office microsoft word powerpoint excel for mac (1)

Přenosný bezdrátový reproduktor Marshall Kilburn

Na pokoj se spolužáky je potřeba samozřejmě kvalitní hudba – s přenosným reproduktorem Marshall Kilburn to nebude problém. Po připojení přenosného reproduktoru Kilburn přes Bluetooth si můžete hudbu bez jakýchkoli kabelů pouštět až 25 hodin. Mezi charakteristické prvky jeho designu, přesně v duchu odkazu společnosti Marshall, patří přední retro žebrování a ikonické logo Marshall. Vypadá stejně dobře, jako zní.

zvuk

Externí baterie mophie Power Reserve 2X

Kompaktní a spolehlivá baterie mophie Power Reserve 2X slouží k rychlému a výkonnému nabíjení iPhonu nebo iPodu, když zůstanete po škole a potřebuje tak tyto zařízení rychle nabít. Přenosná 5200mA baterie umožňuje až dvě plná nabití, abyste měli iOS zařízení připravená, když je potřebujete.

powerbanka