iOS 7_App Store_iconKaždý týden Apple vybere jednu populární aplikaci na App Store a změní její cenovku po omezenou dobu na 0$. Pro tento týden získala přídomek App of the Week hra AG Drive.



Přeneste se do budoucnosti, konkrétně do roku 2260 a vyzkoušejte si závody s nadčasovými lítajícími loděmi. Kosmická plavidla, která se vznášejí těsně nad tratí, na které závodíte vás vtáhnou a nepustí.

Ovládání se může zdát zpočátku nejisté. Loď klouže nad tratí snadno, drží směr, ale když se pokusíte trochu zatočit, začne se nevyzpytatelně dostávat do smyku, ze kterého se dostanete až odrazem o bariéru na kraji trati. Po chvíli se s ovládáním ale sžijete a plánované smyky budou zrychlovat vaše průjezdy zatáčkami.

Hra není nijak složitá a ve své podstatě v ní kromě jezdění tratí a kupování nových lodí nečeká nic zvláštního. Zajímavá je především futuristické myšlenka a zpracování budoucnosti.

Potěší ale různé herní módy. Honba za časovým rekordem, závody pouze vaší lodi nebo eliminace. Jak už to tak bývá, hra vás zpočátku navnadí snadnými závody, postupně se s vámi ale přestane párat a brzo narazíte na nutnost opakování úrovní, abyste vydělali peníze na lepší a rychlejší plavidla.

I tak je ale hra zábavná a na několik okamžiků vás zabaví, pokud máte aspoň trochu rádi závodní hry. Je to zkrátka klasika, která neurazí a zaujme grafikou a zpracováním.

The app was not found in the store. :-(