512 Watches_Apple_Watch_Icons-Apple prave na sve konferenci keynote představil druhou generaci Apple Watch. Pár Slov si pro sebe nechal Tim Cook, ovšem samotného představení se pohotově ujal Jeff Williams – ten nejdříve řekl,  co Apple Watch už umí.



Apple Watch 2 jsou nově vodotěsné – Apple je tak přetvořil, aby byly přístupné i pro lidi trávicí dost času pod vodou a mohli tak sledovat své pokroky při plavání či jiných aktivitách. Vodotěsnost zajistil především úplně nový reproduktor a to až do 50 metrů.

Nová generace v sobě mí i procesor, který nabízí až o 50% vyšší výkon než současné Apple Watch. Nově ani nechybí dlouho spekulovaný GPS čip zabudovaný přímo v hodinách – tuto novinku uvítají především běžci. Nově je tak hodinky upozorní, například když seběhnout ze své trasy. Nový displej je až dvakrát jasnější.

snimek-obrazovky-2016-09-07-v-19-37-14-2

Apple se zaměřil i na další model a představil zcela nové hodinky – jsou vyrobené z keramiky a nabízíte tedy čistě bílou barvu. O jejich ceně zatím nepadla ani zmínka, ovšem budou pravděpodobně dražší.

snimek-obrazovky-2016-09-07-v-19-45-08-2