apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerPo včerejší mediální události v San Francisku, pozval Apple členy tisku do speciálního hands-on prostoru, kde se mohli blíže podívat na iPhone 7 a iPhone 7 Plus. První fotografie a videa nyní začínají kolovat po celém internetu, představení vylepšené kamery, nové černé barvy, bez konektoru pro sluchátka a další.



Nově sdílené obrázky od Verge ukazují i dvě nové barvy, černou a temně černou, které poskytují pohled na nové matné a lesklé povrchy. Tyto dvě možnosti doplňují stávající modely, zlatý, stříbrný a růžové zlato. Leskle černá barva je omezena na 128 Gb a 256 Gb, ostatních modelů se to však netýká a budou k dispozici ve všech dostupných kapacitách.

Nový home button je prý příliž citlivý na dotek, ze spodní části displeje dostáváte nepříjemnou odezvu „kopy“, hodnotí to jako průšvih.

CNET připravila video, kde na iPhonu 7 Rose Gold předvádí duální kameru, ukazuje, že telefon nemá sluchátkový jack, dokonce i citlivost nového home buttonu.

SlashGear mezitím poskytl první dojem z bezdrátových Apple AirPods s nabíjecím pouzdrem a adaptér na 3,5 mm jack, který bude součástí balení s Iphone 7 a iPhone 7 Plus.

https://https://www.youtube.com/watch?v=x5dagVHAgzM

Zdroj: macrumors.com