apple-touch-iconNilay Patel, šéfredaktor The Verge, potvrdil, že společnost Apple oficiálně ukončila výrobu externích displejů. Tím mizí naděje, že bychom se v budoucnu dočkali externího displeje s rozlišením 5K  a Thunderboltem od jablečné firmy. Pokud vlastníte poslední model externího displeje, tak už nedoufejte v jeho Retina verzi.



S touto zprávou původně přišel Jason Snel z magazínu Six Colors, který na svém Twitteru přidal příspěvěk, že společnost Apple mu oznámila, že je mimo byznys s externími displeji.

Momentálně mohou zákazníci využívat externí displej od LG s rozlišením 5K, který použila jablečná firma při své keynote. Nebo jednoduše si zakoupit jakýkoliv externí displej s rozlišením 4K. Marketingový šéf Applu vyzdvihuje externí displej od LG, protože má mnoho portů, pomocí kterých ho budete moci propojit s vaším MacBookem Pro, včetně jednoho Thunderbolt 3 portu, tří USB-C portů. Externí displeje od LG byly právě navrženy ve spolupráci s Applem, a tak nechybí vestavěné stero reproduktory, mikrofon a kamera.

img_0784

Zdroj: idownloadblog.com