Již dříve velké firmy využívaly Apple Watch ve svých wellness programech, nyní však Apple chce pomoci i menším firmám ve využívání wellness programů s pomocí Apple Watch. Tento krok dále utvrzuje použití Apple Watch ve sféře zdraví a fitness.



Pokud má firma zájem o nějaký wellness program pro své zaměstnance může s touto prosbou kontaktovat společnost Apple. Jablečná firma podporuje různé aplikace včetně Vitality, Lose It!, Virgin Pulse a další. Apple Watch sleduje kroky, spálené kalorie, a konkrétní aktivitu při cvičení, které mohou podniky motivovat k podpoře zdravého chování a zvýšit produktivitu zaměstnanců. Samozřejmě i další aplikace lze využít pro zvýšení produktivity na pracovišti.

Společnost Apple tvrdí, že podniky s méně než 100 zaměstnanci si mohou hodinky rovnou zakoupit v Apple Storech, ale prosí podniky s více zaměstnanci, aby je nejprve kontaktovaly. Poté si zaměstnavatel může vybrat na jakou část wellness se bude chtít firma zaměřit, a dále může využít osobního asistenta, který každému zaměstnanci pomůže s použitím Apple Watch.

Zdroj: 9to5mac.com