Nechceme vám ukazovat, jak je možné podvádět v aplikaci Workout, ale vzhledem k tomu, že aplikace nenabízí žádné dny odpočinku, tak se to může hodit. Obzvlášť pokud delší dobu nemůžete sportovat a přesto chcete dostávat odměny.



Apple Watch chtějí, abyste vstali a pohybovali se po dobu jedné minuty v každé hodině po dobu 12 hodin denně. Udělejte to a vyplníte tak jeden kruh. To je jediný kruh, který je časově podmíněný. Se všemi jinými kruhy, i když máte jen hodinu, která vám zbývá, tak můžete vstát a splnit je. Pokud však máte 3 hodiny, které vám zůstaly nezaplněny v kruhu a do konce dne zbývá jen 1 hodina, tak nemáte šanci. Proto vám přinášíme dvě řešení:

  1. Hodinky Apple Watch jsou sice chytré, ale nejsou inteligentní v pravém slova smyslu. Takže pokud jste nemocní nebo vám nezůstane čas na trénink, tak hodinky můžete ošálit pouhým pohybovaním ruky okolo vašeho těla.
  2. Pokud se vám první možnost zdá nepraktická a nedaří se vám Apple Watch ošálit, tak můžete ještě posunout čas na hodinkách. Jděte do Nastavení, poté klikněte na Obecné Čas, a ručně přesuňte čas zpět. Jen počkejte, až se 12 hodinový kruh uzavře a poté můžete nastavit správný čas.

V běžném režimu dokážete spálit kalorie, které vám určí Apple Watch, ale pokud je máte značně navýšené, tak se může stát, že je nezvládnete spálit. Opět pro vás máme dvě řešení:

  1. Jděte do nastavení aplikace Workout a dočasně si snižte svůj denní cíl. Další den jej můžete opět navýšit.
  2. Spusťte jinou aktivitu v aplikaci, viz. níže.

Apple Watch po vás chtějí, abyste cvičili minimálně 30 minut denně, ale to nejde v současné době změnit. Pokud z důvodu nemoci nemůžete tento cíl splnit, můžete si jednoduše spustit jinou aktivitu v aplikaci Workout. Hodinky špatně zaznamenávají aktivitu, pokud běháte pomalu například v nepřízpůsobivém terénu, kvůli rychlosti, proto toho můžete využít u obyčejné chůze.

Doufáme však, že těchto poznatků využijete jen v případě nemoci nebo nevyhnutelných případech.

Zdroj: imore.com