S Hue LightStrip od společnosti Philips si můžete přizpůsobit atmosféru ve svém bytě. Nejnovější verze se nazývá LightStrip Plus a nabízí mnohem širší rozsah barev včetně nastavení teploty barvy a vyšší svítivost než předchozí verze.



LightStrip Plus je dodáván v délce dvoumetrového LED pásu, která je ideální k přilepení za stůl či jiný nábytek. LightStrip Plus stojí kolem 2 200 Kč. Navíc pokud se vám světelný pás zdá být krátký, můžete si jej rozšířit o další kus. Nebo si jej naopak můžete bez potíží zkrátit. Bohužel odstřihnutá část pásu už se stává nepoužitelnou.

V balení najdete jeden světelný pás a napájecí adaptér. Abyste mohli pásek pohodlně ovládat pomocí iPhonu, potřebujete Philips Hue Bridge, který se však prodává zvlášť. Philips Hue Bridge vás vyjde na dalších 1 600 Kč, pokud nemáte již některý z výrobků inteligentních světel od Philips. Další možností je, pořídit si Starter Kit, který obsahuje dvě bílé žárovky a také Hue Bridge. Tato základní sada vás vyjde na 2 200 Kč.

Pro ovládání světel potom můžete využít aplikaci Philips Hue. Vybírat můžete ze všech barev či nastavit různé blikání, nebo prolínání barev. Světlo bude už jen ve vaší režii. Na instalaci a ovládání světelného pásku se můžete podívat ve videu.

Zdroj: 9to5mac.com