Od té doby co byla na trh uvedena sluchátka AirPods uběhl více než měsíc. Někteří uživatelé však postráddají více barevných variant, především majitelé černé varinaty iPhonu 7. Nyní však mají možnost svá bílá sluchátka AirPods přeměnit do černé barvy.



Na stránkách blackpods.store si můžete objednat nová sluchátka nebo zaslat svá bílá, která za 99 dolarů dostanou třívrstvý černý nátěr. Navíc tento nátěr by měl sluchátka ochránit od poškrábaní, narozdíl od originální bílé barvy, u které si uživatelé stěžují na snadné poškrábání.

Peter O’ Petteri, zakladatel BlackPods, řekl: „Milujeme Apple AirPods, ale mluvili jsme s mnoha uživateli, kteří si přáli, aby mohli mít sluchátka v jiných barvách. Zdálo se, že většina majitelů AirPods si přála, aby byla i v černém provedení a lépe ladily s jejich iPhonem v matné nebo leskle černé.“

Černý nátěr je vyvinut se specialisty z automobilového průmyslu speciálně pro sluchátka AirPods, ty jsou navíc malována ručně a jsou podrobena přísné vizuální kontrole. Přeměna AirPods probíhá v New Yorku.

https://https://www.youtube.com/watch?v=R2VraEuVx1Y

Zdroj: idownloadblog.com